A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Підвищення фахового рівня педагогів

Організація дистанційного навчання: корисні поради для вчителів

Організація дистанційного навчання: МОН України пропонує корисні поради для вчителів За останні два роки дистанційне навчання вже стало звичним, але все ще викликає багато труднощів і для вчителів, і для учнів, і для їхніх батьків. Однак досвід дистанційного навчання вже дозволив зрозуміти, які методи працюють, а які – ні. 

10:16 27.12.2021

Як розробити систему оцінювання учнів. Практичні поради експертів

     Як розробити систему оцінювання учнів.  Формувальне, поточне, підсумкове оцінювання. Як ці різновиди оцінювання мають взаємодіяти та доповнювати один одного? А які особливості оцінювання учнів з ООП? І як розробити правила оцінювання, спільні для всієї школи?

12:42 26.12.2021

Методичка "Ресурсна скриня" в рамках проєкту «Посилення психологічних навичок педагогів та формування стійкості й ресурсності освітян в умовах дистанційного навчання і пандемії СOVID-19»

     Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проєкту «Посилення психологічних навичок педагогів та формування стійкості й ресурсності освітян в умовах дистанційного навчання і пандемії СOVID-19». Матеріал відображає позицію авторів що не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження». В цьому файлі зібрані матеріали-практикуми для вчителів молодшої школи, вихователів дитячих садків та батьків. Ці матеріали стануть допомогою дорослим — для розвитку емоційного інтелекту в дітей, знайомства й роботи з емоціями, профілактики булінгу, створення безпечного простору в класі чи групі. Усі ці інструменти — практичні та прості у використанні.

12:29 24.12.2021

Учителям надали матеріали з розвитку медіаграмотності

Учителям надали матеріали з розвитку медіаграмотності Міністерство культури та інформаційної політики пропонує освітянам для роботи проєкт із медіаграмотності «Фільтр», у якому зібрана корисна інформація про критичне мислення для педагогів та дітей.

10:07 20.12.2021

Формувальне оцінювання: приклади форм, які заповнюють фінські вчителі, діти та їхні батьки

     Формувальне оцінювання: приклади форм, які заповнюють фінські вчителі, діти та їхні батьки. Як проводити формувальне оцінювання? Не загальними, а конкретними рекомендаціями поділилися фінські експертки Аня Хурінайнен-Косунен і Рія Палмквіст у межах серії вебінарів від Фінського проєкту реформи української школи “Навчаємось разом” + проєкту ЄС і Команди підтримки реформ.

12:35 18.12.2021

Готуємося до XXVII виставки «Творчі сходинки педагогів Волині»

26 жовтня 2021 року консультантом Центру професійного розвитку Любешівської селищної ради Олішкевич Л.В. проведено онлайн консультування для учасників XXVII виставки «Творчі сходинки педагогів Волині» у номінаціях: «Природознавство (природознавство, астрономія, біологія, географія, фізика, хімія, екологія)», «Математика (алгебра, геометрія)». У ході зустрічі учасники  детально ознайомилися з умовами та порядком проведення заходу. Консультант Олішкевич Л.В. зосередила увагу на змінах у положенні. Зокрема, перевірку робіт на відсоток авторського тексту учасників виставки здійснює відповідальний за організацію у територіальній громаді – Центр професійного розвитку педагогічних працівників. Виставка у межах Любешівської селищної ради проводитиметься з 01 по 28 лютого 2022 року у приміщенні Управління гуманітарної політики.

08:41 14.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень