A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Підвищення фахового рівня педагогів

Онлайн-консультація для вчителів-словесників з питань підготовки випускників до ЗНО.

18 лютого директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Радкевич Л.А. було проведено  онлайн-консультацію для вчителів української мови та літератури з питань підготовки випускників закладів освіти до ЗНО. Під час зустрічі було проаналізовано особливості проведення такого оцінювання в цьому навчальному році, а також зміни, що стосуються завдань з української мови, зокрема акцент зроблено на завдання відкритої форми з короткою письмовою відповіддю, оцінювання таких відповідей.                              

11:09 18.02.2021

Дистанційна освіта для дошкілля

У ситуації, у якій сьогодні опинилася Україна і весь світ, виникає запитання про особливості організації освітнього процесу в умовах карантину. У школах ця проблема вирішується за допомогою дистанційного навчання. Чи потрібна така робота в закладах дошкільної освіти? Чи можливо організувати таку роботу в закладах дошкільної освіти? Чи є для цього нормативні підстави? З метою вирішення цих та інших запитань директором ЦПРПП було проведено консультацію для директорів ЗДО щодо використання інтернет-ресурсів, освітніх платформ в управлінській діяльності та в роботі працівників ЗДО загалом. Окрім того, Радкевич Л.А. було проведено майстер-клас щодо роботи на платформі Meet.

12:11 17.01.2021

Онлайн-консультація для вчителів початкових класів щодо участі в сертифікації

            15 січня 2021 року директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Радкевич Л.А. було проведено онлайн-консультацію для вчителів початкових класів закладів освіти Любешівської селищної ради щодо участі в сертифікації. У зустрічі взяла участь супервізор-екперт з питань сертифікації Алла Євтушок, яка ознайомила педагогів з особливостями проходження сертифікації, дала поради, рекомендації. До слова, у 2020 році троє педагогів Любешівщини зареєструвалися та успішно пройшли всі випробування сертифікації. Сьогодні (18 січня) розпочалася реєстрація на сертифікацію 2021 року.

10:08 15.01.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень