A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Підвищення фахового рівня педагогів

Презентовано друкований «Довідник безбар'єрності»

16 листопада 2022 року, у Міжнародний день толерантності, було презентовано друкований «Довідник безбар'єрності», гід з толерантної комунікації та взаємодії з різними людьми. Це унікальне мультиформатне видання зі шрифтом Брайля, конгревним тисненням, QR-кодами на переклад українською жестовою мовою.

10:12 21.11.2022

Навчальна платформа для підготовки дошкільнят

Дистанційна школа «Оптіма» розробила інноваційну навчальну платформу для підготовки дошкільнят. Додаток можна встановити на гаджет із будь-якою операційною системою. Інтерактивні вправи відповідають віковим особливостям малюків, утримують їхню увагу, формують пізнавальні процеси (пам'ять, моторику, уважність до деталей, мислення, сприйняття навколишнього світу). Навчання безоплатне.

10:10 21.11.2022

Навчальний застосунок для 1- 4 класів «Вивчаю – не чекаю» - для використання в роботі

За сприяння Міністерства освіти і науки України міжнародною організацією «War Child Holland» та громадською спілкою «Освіторія» було створено навчальний застосунок для 1- 4 класів «Вивчаю – не чекаю» (більше інформації про застосунок, а також відповіді на поширені запитання можна знайти на сайті primary.org.ua ).

10:08 21.11.2022

5 платформ для організації дистанційного навчання

 Організувати роботу всього класу під час дистанційного навчання - це та ще задачка для вчителів!  Вирішенням проблеми є платформи для дистанційного навчання, де можна легко організувати дистанційне навчання для всього класу, або навіть для декількох класів. Легко вести облік, легко давати завдання, легко ці завдання перевіряти, легко створювати новий контент.

16:33 14.11.2022

Подкаст для батьків та вчителів, а також для всіх, кому цікава тема освіти

Подкаст громадської організації “Смарт освіта”, у якому ведеться розмова із провідними фахівцями про тренди та зміни в освіті, а також про те, як допомогти дітям зрозуміти свої цілі, як їх досягати та як знайти мотивацію вчитися. Подкаст для батьків та вчителів, а також для всіх, кому цікава тема освіти.

16:27 14.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень