A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Про окремі питання діяльності ЗДО територіальної громади

Дата: 10.12.2021 09:12
Кількість переглядів: 82

     

     За ініціативою Центру професійного розвитку педагогічних працівників 8 грудня 2021 року проведено інформаційну зустріч «Про окремі питання діяльності ЗДО територіальної громади» з керівниками закладів дошкільної освіти.

         У заході взяв участь заступник начальника Управління  гуманітарної політики Любешівської  селищної ради – начальник відділу освіти Василь Кух, який акцентував увагу на пріоритетних завданнях закладів       дошкільної освіти:

  • створення безпечного, комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу,
  • підвищення якості освітньої діяльності закладу,
  • організація харчування дітей відповідно до  нових норм, встановлення  вартості харчування вихованців ЗДО Любешівської селищної ради та розміру батьківської плати  за харчування дітей у ЗДО на 2022 рік.                                                                    

        Токар Надія, директор Судченського ЗДО «Ясла - садок «Дзвіночок», розповіла учасникам зустрічі про організацію та проведення регіональним експертом  24 листопада 2021 року дослідження  якості освітнього процесу у  ЗДО «Ясла- садок «Дзвіночок»  за міжнародною методикою ECERS-3.

         Матейчик Надія,  директор Любешівського ЗДО № 3 «Ясла- садок «Сонечко»,  поділилась досвідом  реалізації  Міжнародного проєкту  із соціальної і фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот».

          Крат Надія, психологиня ЦПРПП, звернула увагу керівників на  мету та формат проведення, етапи реалізації «Концепції  ініціативи «Play mate»  в закладах дошкільної освіти» з метою обміну досвідом у період карантинних обмежень.

         Кожне  питання активно обговорювалось учасниками зустрічі. Неоднозначні думки викликала переглянута презентація про особливості виховання данських педагогів, про те, як вони формують в дітей навички, орієнтовані на сталий розвиток. Головним завданням дитячого садка в Данії є   підготовка до життя в суспільстві, соціальна адаптація. Напевно, завдяки цьому в рейтингу найщасливіших країн світу Данія посідає одне з перших місць.

                                                               

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень