A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Тайм-менеджмент як складова ефективної професійної діяльності педагога

Дата: 07.02.2022 12:14
Кількість переглядів: 50

 Упродовж 3-4 лютого 2022 року педагоги закладів освіти Любешівської селищної ради були учасниками онлайн семінару-практикуму «Тайм-менеджмент як складова ефективної професійної діяльності педагога», проведеного Надією Михайлівною Ткачук - кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри педагогіки та психології Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Метою заходу було навчити педагогів ефективно створювати та застосовувати систему управління своїм часом, здобути навички практичного застосування сучасних методів та технік із тайм-менеджменту.

Надія Михайлівна ознайомила учителів з походженням та значенням слова «тайм-менеджмент», із законами перебігу часу, усі пройшли тестування, таким чином перевіривши вміння раціонально розпоряджатися своїм часом, говорили про ефективність планування справ, а також визначили особисті хронофаги («поглиначі», «пожирачі» часу). Працювали на платформах Meet та ZOOM, неодноразово організовувалася робота в групах. Кожен з педагогів мав можливість зрозуміти, яким чином організовувати свій робочий день, щоб він був ефективним. Семінар пройшов цікаво, змістовно, у позитивній атмосфері.

Зустріч організована директором Центру Радкевич Л.А.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень