A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Корекційна допомога

Корекційно-розвиткова робота — це комплекс заходів із системного психолого-педагогічного супроводження дітей

Корекційно-розвиткова робота — це комплекс заходів із системного психолого-педагогічного супроводження дітей з особливими освітніми потребами у процесі навчання, що спрямований на корекцію порушень шляхом розвитку пізнавальної діяльності, емоційно-вольової сфери, мовлення та особистості дитини.

09:54 20.01.2023

Корекційно-розвиткова робота

Корекційно-розвиткова робота забезпечує розвиток мовлення, слухового, зорового, дотикового сприймання, уваги, пам'яті, мислення, уяви, комунікативної діяльності. Її призначення - удосконалення чи подолання труднощів предметно-практичного навчання, зокрема формування способів орієнтування, комунікативної діяльності, засвоєння навчального матеріалу, всебічний розвиток особистості, створення передумов для подальшої соціалізації дітей.

15:25 07.02.2022

Інтерактивні методи навчання

Інтерактивні методи навчання активно залучають дітей до навчального процесу. На практиці підтверджено, що інтерактивні методи допомагають заохотити дітей бути активними, мислити самостійно, краще засвоювати інформацію. Водночас поліпшуються не лише знання дітей, також зростають їх зацікавленість у навчанні і командний дух, розвивається системне і креативне мислення.

12:23 17.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень