A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Оголошення

Методичні рекомендації щодо окремих питань завершення 2021/2022 н. р.

Відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державних гарантій в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану», наказу Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2022 р. № 274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні», пункту 5 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету з Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 630, наказом МОН України № 290 від 01 квітня 2022 року затвердено методичні рекомендації щодо окремих питань завершення 2021/2022 н.р.

11:28 04.04.2022

Навчальні матеріали для забезпечення дистанційного освітнього процесу для учнів 1-4 класів

Інститут педагогіки НАПН України запровадив освітній проєкт «Світ чекає крилатих», який надає доступ до навчальних матеріалів для забезпечення дистанційного освітнього процесу на період запровадження військового стану в Україні в закладах загальної середньої освіти.

16:52 30.03.2022

Як вчителю організувати свою роботу під час війни: рекомендації Державної служби якості освіти

Під час війни школа стає осередком, який дає змогу дітям отримувати не лише знання, але й психологічну підтримку, не втрачати відчуття приналежності до спільноти. Тому надзвичайно важливо гнучко підходити до організації роботи школи та налаштовувати освітній процес так, щоб він був комфортним і нетравмівним для дітей та педагогів.

16:40 30.03.2022

Як організувати викладання навчальних предметів в умовах воєнного стану: рекомендації Державної служби якості освіти

Державна служба якості освіти у співпраці з ініціативою «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), та командою підтримки реформ Міністерства освіти і науки України розробили поради щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.

16:38 30.03.2022

Державна служба якості освіти України радить педагогам переглянути календарні плани

Учитель має академічну свободу й може самостійно визначати кількість годин на вивчення тієї чи іншої теми, обирати програмне забезпечення, методи та форми організації навчальної діяльності учнів.

14:13 29.03.2022

Що таке перша психологічна допомога (ППД)

Що таке перша психологічна допомога (ППД)? Як толерантно надавати першу психологічну допомогу людям, які пережили кризову ситуацію? Як керувати стресом і бути витривалим? Команда Міністерства освіти і науки України підготувала кілька корисних посібників від міжнародних партнерів, які допоможуть відповісти на ці запитання та зміцнити ментальне здоров’я.

14:19 25.03.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень