A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Оголошення

Вебінари за освітньою галуззю «Соціальна і здоров'язбережувальна»

До уваги педагогічних працівників закладів освіти! Вашій увазі пропонується серія безкоштовних вебінарів з питань компетентнісного навчання учнів і підвищення кваліфікації вчителів за освітньою галуззю «Соціальна і здоров'язбережувальна». Зареєструватися ви можете за покликанням, розміщеним у листі, що додається.

11:46 14.09.2021

Онлайн-курс для директорів ЗЗСО «Управління якістю освіти в школі»

    Державна служба якості освіти розробила онлайн-курс для директорів шкіл. Це практичний інструмент, який підкаже керівнику, як побудувати якісну школу, як перетворити її слабкі сторони на сильні, як створити стратегію розвитку закладу та як стати лідером.

08:48 06.09.2021

Онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі»

Управління Державної служби якості освіти у Волинській області інформує про те, що відкрито реєстрацію на онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі», створений Державною службою якості освіти для керівників закладів загальної середньої освіти та їхніх заступників, а також усіх, хто цікавиться темою освіти у школі.

13:30 29.08.2021

(Не)конференція в режимі онлайн

27 серпня відбудеться (не)конференція в режимі онлайн «Інноваційний підхід до організації освітнього процесу». Запрошуються педагогічні працівники закладів освіти та всі охочі поділитися досвідом роботи.

11:07 22.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень