A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Новини

Участь фахівців у Круглому столі "Лайфхаки від ІРЦ"

10листопад 2023 року фахівці ІРЦ взяли участь у круглому столі "Лайфхаки від ІРЦ" який проводився з нагоди Всесвітнього дня науки в ім`я миру та розвитку. Організатором такого дійства був Запорізький інститут післядипломної педагогічної освіти. Цей захід об`єднав фахівців з усієї України. На круглому столі було розкрито цікаві ідеї та лайфхаки у роботі фахівців ІРЦ.

16:19 23.11.2023

З Всесвітнім днем дитини!

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини – як ще одне нагадування про те, що благополуччя дітей має бути пріоритетом у кожному куточку планети. 

16:24 20.11.2023

Семінар-практикум "ІПР. ВІд складного до простого"

25.09.2023 року в режимі онлайн на базі ІРЦ Любешівської селищної ради відбувся семінар-практикум для асистентів вчителів на тему "ІПР. Від складного до простого". Під час зустрічі було обговорено питання щодо правильності складання ІПР. 

12:36 25.09.2023

1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей!

1 червня в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей! Вихованці інклюзивно-ресурсного центру разом з фахівцями провели благодійну акцію "Під крилами захисту".

10:44 01.06.2023

10 факторів які можуть заважати мамі запустити мовлення дитини

Відсутність підтримки оточуючих, які вважають, що Ви даремно переживаєте і вам варто відстати від дитини. Відсутність чіткого плану занять по запуску мовлення. Самокритика: якщо дитина часто хворіла, якщо мало займалися. Вас не залишає тривога та почуття провини. У результаті ви зливаєте енергію на переживання замість того, щоб діяти. Очікування результатів тут і зараз. Через кілька тижнів дитина ще не говорить фразами і мама починає опускати руки. Не помічаючи елементарних результатів, що дитина навчилася дмухати, займається вже не 3 хв, а 12хв, і т.д  Перекладання відповідальності на фахівців. Якщо ви ходите на заняття до логопеда 2р на тиждень по 30 хвилин, це ще не означає, що Вам не потрібно займатися вдома! Потрібно обов'язково.  Відсутність дисципліни. Сьогодні займалися, а потім 2 тижні було ніколи. Діти режимні дуже швидко звикають до занять. Тому важливо, щоб батьки були дисципліновані та знаходили час щодня, хоча б 15-20хв.  Наявність пріоритетніших завдань. Пошук роботи, народження молодшої дитини, старший пішов у перший клас, переїзд, ремонт тощо. Справи, проблеми будуть завжди. Стан жертви: невролог ні чого путнього не зробив, а логопед сказав приходити після 4х, чоловік не дав грошей на заняття. Стан, в якому звинувачуєш усіх довкола, а треба просто діяти з позиції дорослого! Страх помилки: а раптом у мене не вийде, а раптом не захоче займатися, раптом результату не буде. І як наслідок бездіяльність.  Завищені очікування та перфекціонізм. Що дитина та будинок мають бути чистими. А малюк повинен робити все з першого разу: слухатися, сидіти і займатися картками, ідеально виконувати вправи, не псіхувати Помітили щось із вищепереліченого у себе? Є 1000 причин не робити!

09:45 21.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень