A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Просвітницька діяльність

З запровадженням військового стану в Україні, фахівці інклюзивно-ресурсного центру допомагали волонтарам

З запровадженням військового стану в Україні, фахівці інклюзивно-ресурсного центру допомагали волонтарам у виготовленні маскувальних сіток та долучилися до надання гуманітарної допомоги сім'ям, які виховують дітей з особливими освітніми потребами. Також надавали психологічну підтримку родинам, які виховують дітей з ООП.

14:51 11.03.2022

Онлайн-зустріч з Радницею - уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Герасимчук Дар'єю Михайлівною.

14.01.2022 року відбулася онлайн-зустріч з Радницею - уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Герасимчук Дар'єю Михайлівною.

08:57 14.01.2022

Участь фахівців в командах психолого-педагогічного супроводу

Фахівці інклюзивно-ресусного центру продовжують спільні засідання команд психолого-педагогічного супроводу закладів освіти щодо встановлення рівнів підтримки особам із особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах.

14:59 06.01.2022

Встановлення рівнів підтримки особам із особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах

На базі закладів загальної середньої освіти Любешівської ТГ фахівці-консультанти ІРЦ Любешівської селищної ради розпочали роботу у засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу щодо встановлення рівнів підтримки особам із особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах. Під час засідання не тільки розглядаються подані документи, але й проходить обговорення, де акцентується увага на індивідуальних потребах особи із ООП, у якій сфері та на якому рівні проявляються труднощі дитини, який рівень підтримки та у якому об'ємі їй потрібен.

14:46 04.01.2022

Новорічні заняття

В ІРЦ Любешівської селищної ради було проведено новорічні заняття для дітей з особливими освітніми потребами. В процесі занять ми розвивали художньо-творчі здібності дітей, дрібну моторику рук, естетичні почуття, уяву та зв’язне мовлення; прищеплювати дітям інтерес до виготовлення виробів своїми руками.

14:39 30.12.2021

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В ІРЦ

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ є одним із найулюбленіших усіма дітьми свят. Кожна дитина цими днями найбільше чекає ЧУДОТВОРЦЯ, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості та втіхи. Саме тому в ІРЦ Любешівської селищної ради три дні панувала атмосфера свята.

14:28 19.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень