A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

НУШ

Методичні рекомендації. Організація освітнього процесу у пілотному 5 кл. НУШ

Методичні рекомендації щодо особливостей організації освітнього процесу у першому (адаптивному) циклі / 5 класах закладів загальної середньої освіти за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» (для пілотних клаксів).

11:45 18.10.2021

Вебінар-презентація модельних навчальних програм «Математика.5-6 класи»

13 вересня 2021 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олішкевич Л.В. проведено вебінар-презентацію модельних навчальних програм «Математика.5-6 класи», які затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 12 липня 2021 року №795, надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України». Ці модельні навчальні програми стануть основою для розроблення нової навчальної та навчально-методичної літератури для учнів 5-9 класів. У ході роботи ознайомилися з такими програмами:

10:04 14.10.2021

Вебінар-презентація модельних навчальних програм «Природознавство.5-6 класи»

    09 вересня 2021 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олішкевич Л.В. проведено вебінар-презентацію модельних навчальних програм «Природознавство.5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти, які затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 12 липня 2021 року №795,надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України». Ці модельні навчальні програми стануть основою для розроблення нової навчальної та навчально-методичної літератури для учнів 5-9 класів. У ході роботи ознайомилися з такими програмами:

10:34 10.10.2021

Словник НУШ: Оцінювання в початковій школі

Учні НУШ приносять додому не табель з оцінками, а свідоцтво досягнень. Що це за документ? Чому в початковій школі тепер немає звичних балів? Та що таке формувальне оцінювання і ефективний зворотний зв’язок від учителя. У нашій традиційній рубриці «Словник НУШ» розбираємо найважливіші складові педагогіки Нової української школи.  Завантажити повну версію

15:52 01.10.2021

Вербальне оцінювання учнів: фрази, які стануть у пригоді вчителю

Міністерство освіти і науки затвердило методичні рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти. Відповідний наказ і текст рекомендацій оприлюднено на сайті МОН. 

15:32 01.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень