A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Бібліотека для дітей Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради

Творчі майстерні на канікулах

В бібліотеці для дітей спільно з працівниками Національного парку "Прип'ять - Стохід" відбувся весняний майстер-клас , де діти виготовляли квіткові композиції із паперу! Активні користувачі бібліотеки дізнались більше про первоцвіти національного парку! Самостійно їх визначали та розгадували кросворди і виконували інші творчі завдання! А маленькі дошкільнята розмальовували перші квітки весни! У композиціях домінували синьо-жовті кольори, а це свідчить про велику любов дітей до своєї держави! Нас всіх єднає одне бажання - це Мир та Перемога України!

13:42 06.04.2023

Слався, величайся, українська книго, серед дітвори

      Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить традиційне і довгоочікуване свято - Всеукраїнський тиждень дитячої книги. Цьогоріч на Волині він проходить під гаслом: "Дитина читає - Україна перемагає!".     У бібліотеці для дітей було проведено зустріч з кращими читачами "Слався, величайся, українська книго, серед дітвори". Діти з задоволенням розповідали вірші, скоромовки, співали пісні, загадували загадки, ділилися враженнями від прочитаних книг, брали участь у конкурсах та вікторинах, з цікавістю слухали розповідь про історію виникнення книги. Учасники заходу пригощалися солодощами та отримали символічні подарунки.

17:43 29.03.2023

«Поетичний голос Кобзаря»

  Сьогодні вся українська громадськість відзначає роковини від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. З ім’ям цього митця ви знайомі вже багато років. Вивчали не один рік відомості про його життя та творчість, читали його поетичні твори.

12:10 09.03.2023

Зустріч у бібліотеці

5лютого в бібліотеці було весело, затишно і гамірно. До нас завітали першокласники! Бібліотекар розповіла про бібліотеку, правила користування бібліотекою та книгою. Наші читайлики грали ігри, розгадували загадки, розповідали про улюблені книги, поринули в казковий світ, малювали і багато спілкувалися.

11:29 09.03.2023

Володно-болотні угіддя: їх значення, збереження та різноманіття  

Для збагачення знань про водно-болотні угіддя у бібліотеці для дітей діє інформаційна виставка  «Володно-болотні угіддя: їх значення, збереження та різноманіття» із  світлинами водойм Парку та їх мешканців. Запрошуємо всіх   для ознайомлення.  

11:24 09.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень