A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Бібліотека для дітей Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради

Обереги до Дня Соборності України

 У бібліотеці для дітей відбувся майстер-клас патріотичних оберегів до Дня Соборності України. Діти з задоволенням виготовили жовто-блакитні сердечка та підківки. Поробки , які виготовили забрали додому в якості сувенірів на згадку.

11:09 09.03.2023

Запрошуємо до читання!!!

  Кожна книжка Ларса Клінтінга серії «Кастор - на всі лапи майстер» містить цікаві та дотепні розповіді з неперевершеними ілюстраціями, тож із ними малята одночасно і розважаються, і пізнають нове. Малюки усього світу обожнюють гратися та вчитися разом із Кастором та його помічником Фріппе! Бобер Кастор вчить малюків всього, що вміє сам: куховарити, майструвати, фарбувати, вирощувати рослини та ремонтувати! Маленькі читачі дізнаються як пошити фартух та змайструвати ящик для інструментів, як випекти смачний пиріг і виростити корисну і не менш смачну квасолю, як підбирати кольори та що робити, якщо вам дуже хочеться використовувати для фарбування зелений колір, але його немає у вашій палітрі, а ще багато порад з малювання та карту кольорів, що показує, як змішувати різні кольори. Детальні інструкції та власний приклад Кастора надихають і читачів крок за кроком робити щось корисне. Книги допоможуть зацікавити дітей творчими та корисними заняттями. Головні герої покажуть дітям, що працювати можна весело, креативно і з користю для всіх.

15:42 25.01.2022

Від Різдва до Водохреща

     Зима… За вікном холод, мороз, виблискує сніжок, а в бібліотеці тепло і затишно. На свято Різдва Христового українці чекають з нетерпінням і трепетом, до нього заздалегідь готуються. З дитинства і на все життя це одне з найулюбленіших наших свят. Українці шанують і передають від покоління до покоління традиції та вірування, зібрані віками.

11:38 14.01.2022

Книжкова заметіль

Бібліотека для дітей причепурилася до Новорічно-Різдвяних свят даруючи своїм користувачам святковий настрій.  На Вас чекає захоплююча подорож в зимові казки та новорічні історії на нашій святковій виставці-інсталяції «Книжкова заметіль».

11:20 14.01.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень