A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

На допомогу керівникові закладу освіти

Медіаосвіта в школі та на уроці. Основи і приклади

Ґергард Тулодзєцький, Бардо Герціґ, Сільке Ґрафе "Медіаосвіта в школі та на уроці. Основи і приклади". Книжка присвячена розгляду проблем впровадження медіаграмотності у шкільні предмети. Вона має стати в пригоді вчителям, викладачам і студентам-педагогам, всім, хто займається проблематикою медіаосвіти. Файл і тексти підлягають положенням про захист авторського права. Файл і тексти, за винятком погодженої мети перекладу українською мовою, не дозволені для публікації, передачі третім особам та розміщення на інших вільно доступних платформах в інтернеті, а також на закритих безкоштовних та / або платних ресурсах (базах даних). Ми просимо розуміння, якщо виникне необхідність укладання з Вами чи третіми особами окремого дозволу на право використання.

11:51 16.11.2021

Громадсько-активні школи: управління та механізми розвитку

У практичному посібнику «Громадсько-активні школи: управління та механізми розвитку»  розкрито особливості громадсько-активних шкіл в Україні, представлено концептуальні засади розроблення та впровадження у практику закладів освіти концептуальної прогностичної моделі та механізмів управління розвитком громадсько-активних шкіл (ГАШ). Посібник може бути використаний у практичній діяльності керівників закладів освіти різних типів, керівників, педагогічних працівників та партнерів громадсько-активних шкіл, на курсах підвищення кваліфікації керівників закладів освіти та педагогів, навчанні магістрів за спеціальністю «Управління навчальним закладом».

11:43 16.11.2021

Безпечна і дружня до дитини школа в контексті реформи НУШ

Безпечна і дружня до дитини школа в контексті реформи НУШ. Видання містить опис ключових ідей, інструментів  і ресурсів концепції "Безпечна і дружня до дитини школа". Переглянути атеріали зможете, перейшовши за покликанням

11:30 16.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень