A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Психологічний супровід

Психологічна підтримка: серія вебінарів

З огляду на ризики впливу збройного конфлікту на психічне здоров’я та благополуччя здобувачів освіти, їхніх батьків (опікунів) та педагогічних працівників, а також пов’язану з цим потребу підвищення кваліфікації педагогічних працівників звертаємо вашу увагу на  інформацію про можливості професійного розвитку освітян (програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інструменти), що можуть стати у пригоді для їхнього професійного зростання.

11:44 16.11.2022

Вебінар із серії «Територія безпеки: психологічна підтримка дітей з ООП у закладах освіти під час повітряної тривоги»

    17 листопада 2022 року відбудеться наступний вебінар із серії «Територія безпеки: психологічна підтримка дітей з ООП у закладах освіти під час повітряної тривоги». 

11:43 16.11.2022

Вебінари для психологів і не тільки

 З огляду на ризики впливу збройного конфлікту на психічне здоров’я та благополуччя здобувачів освіти, їхніх батьків (опікунів) та педагогічних працівників, а також пов’язану з цим потребу підвищення кваліфікації педагогічних працівників комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любешівської селищної ради звертає вашу увагу на  інформацію про можливості професійного розвитку освітян (програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інструменти), що можуть стати у пригоді для їхнього професійного зростання.

10:13 15.11.2022

"Ресурсна скриня" С. Ройз вам у поміч

Вашій увазі пропонується для опрацювання та використання в роботі "Ресурсна скриня" Світлани Ройз, у якій зібрано матеріали-практикуми для вчителів початкових класів, вихователів закладів дошкільної освіти, батьків. Ці матеріали стануть допомогою для розвитку емоційного інтелекту дітей.

15:17 11.10.2022

Основи професійної та емоційної безпеки фахівця в умовах надзвичайних ситуацій

    Відділом наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з ГО «Ла Страда-Україна» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводиться циклу заходів для педагогічних працівників з питань психосоціальної підтримки, соціальної згуртованості, соціального та емоційного навчання та навчання життєвим навичкам учасників освітнього процесу.

09:12 22.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень