A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Новини

15 січня - день народження музичної редакції Державного Гімну України

15 січня в Україні святкують день народження музичної редакції Державного Гімну України, яку написав Михайло Вербицький. Державний Гімн України — один із головних державних символів України поряд із прапором і гербом. Державним гімном є пісня «Ще не вмерла України». Патріотична пісня «Ще не вмерла Україна», написана понад 150 років тому вченим зі світовим іменем Павлом Чубинським і окрилена музикою талановитого композитора Михайла Вербицького,  стала одним із утілень споконвічного прагнення українців до свободи, поєднала крізь віки всіх борців за незалежність і стала справжнім, а не казенним символом нинішньої України.

14:29 14.02.2023

ПІЗНАЙ УКРАЇНУ

  Нещодавно жителі Любешівської громади та ВПО взяли участь у проведенні інтеграційного заходу "ПІЗНАЙ УКРАЇНУ" , який був приурочений до Дня козацтва та захисника України. Дізналися чимало цікавого про українські народні традиції та самі стали творцями завдяки майстер-класу з розмальовування дерев'яних дощечок петриківським розписом, який провела  викладач спецдисциплін ВСП "Любешівський ТФК ЛНТУ"  Тетяна Мінєєва.

16:39 20.10.2022

Екологічна екскурсія - шлях до екологічної свідомості

  Нещодавно школярі з числа ВПО та місцевих жителів відвідали екологічну екскурсію. Все це для того, щоб навчити дітей помічати усе живе навколо і висловлювати власне ставлення до природи, розвивати інтерес та прагнення до пізнання природи, виховувати потребу у спілкуванні з природою, уміння спостерігати й відчувати красу та гармонію. Адже, кожне спілкування з природою має радувати і хвилювати, створювати гарний настрій та викликати зацікавлення.

11:51 23.09.2022

Надання першої домедичної допомоги

 В бібліотеці-філії с.Зарудчі відбувся тренінг для дітей по наданню першої домедичної допомоги. Фасилітаторкою зустрічі була Медведюк Галина. Метою заходу є навчити дітей правильно надати першу допомогу при кровотечах та розвивати вміння активно діяти і не губитися.

10:33 23.09.2022

«Культура як основа згуртування населення: пошук практичних рішень»

Нещодавно провели надзвичайно насичені дні на дводенному тренінгу " Культура як основа згуртування населення: пошук практичних рішень". Про новий погляд на культурний менеджмент розповідала тренерка, керівниця театру ГаРмИдЕр Руслана Порицька.

09:33 10.08.2022

Діалогова зустріч молоді

 Нещодавно у Публічній бібліотеці відбулася діалогова зустріч молоді в межах проєкту Волинського Інституту Права "Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах у Волинській області", що підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine - USAID Україна через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

14:48 01.08.2022

Вивчаємо і оберігаємо природничі багатства заповідної Волині

 Нещодавно до Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради завітали працівники Національного природничого парку "Припять - Стохід" з різноманіттям сушених трав. У формі діалогової зустрічі розповіли про рослини для виготовлення фіточаїв та провели дегустацію рослинних чаїв.                       

15:45 11.07.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень