A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Новини

Новорічні зустрічі у Будинку дитячої та юнацької творчості

Зима — чудова, світла, велична пора року. З першими сніжинками, з криком птахів, що відлітають в теплі краї, вступає зима в свої права. Скільки неймовірних емоцій, радості та щастя вона приносить дітям і дорослим!

15:37 29.12.2021

Всеукраїнський фестиваль

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості брали участь у Всеукраїнському фестивалі мистецтв "Військові обереги від Святого Миколая" (дистанційний формат). Керівники - А.Любчик, О.Кондрацька.

13:38 29.12.2021

Ялинка від Управління гуманітарної політики

З метою створення справжнього святково настрою жителям, гостям селища і найголовніше - дітям, працівники Управління гуманітарної політики взяли участь в організації "Параду ялинок", який відкрився 19 грудня 2021 року і проходить біля адмінбудівлі та головної ялинки Любешівської селищної ради. Ми представили свою оригінальну ялиночку, яка уособлює простоту та елегантність та показує, що святкова ялинка може бути зроблена із зовсім несподіваних речей, а найголовніше - це наш посил берегти і не рубати дерева. Започатковуємо нову, гарну традицію, яка, щиро сподіваємось, кожного року захоплюватиме все більшу кількість бажаючих долучитись до створення прекрасного. Бажаємо всім провести новорічні та різдвяні свята у мирі, злагоді, з рідними і близькими і віримо, що в новому році все буде ще краще.

14:16 21.12.2021

Ми - проти насильства

Починаючи з 2001 року у період з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться широка інформаційна кампанія „16 днів проти насильства”. В рамках проведення тематичних заходів, з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства у будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик „Ми - проти насильства”

10:42 30.11.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Проблема насильства, зокрема, насильства в сім'ї, є досить актуальною для сучасного суспільства передусім тому, що сім’я є основою суспільства і повинна перебувати під особливим захистом держави. Насильство й жорстокість у сім’ї не лише руйнують гармонію і злагоду в ній, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом.

10:25 30.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень