A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Корисні матеріали

9 вправ для дорослих і дітей, які змусять мозок працювати на повну потужність

Ці вправи можна виконувати і дорослим і дітям, вони бадьорять, тонізують, знімають втому, тяжкість у голові, допомагають впоратися з небажаною наразі сонливістю, загострюють увагу та пам’ять, а також значно підвищують здатність концентруватися на роботі.

09:15 15.02.2022

Сім стилів навчання: як завоювати увагу учнів

Прийнято вважати, що є 7 різних стилів навчання, які відповідають типам сприйняття учнів. Хоча кожен учитель має свій стиль, найкращі результати дає навчання, коли поєднуються всі стилі. 

09:21 14.01.2022

Тулбокс для вчителів

     Тулбокс - це збірка вправ та матеріалів для формування та оцінки громадянських компетентностей на різних предметах у школі та в рамках позаурочної і позашкільної програми. Всі вправи, викладені у Тулбоксі, розроблені або модифіковані вчителями-практиками, контактна інформація яких міститься у кожному доданому матеріалі. Заохочуємо всіх учителів ділитися своїми розробками з колегами і власноруч додавати матеріали до Тулбоксу, попередньо зареєструвавшись на нашій сторінці.

17:04 12.01.2022

Одинадцятитомний «Словник української мови» 

Одинадцятитомний «Словник української мови» (або СУМ-11), що його було видано у 1970 — 1980 роках, став першим у історії тлумачним словником української мови. На ньому базуються чи не всі сучасні українські тлумачні словники, зокрема «Великий тлумачний словник сучасної української мови» (ВТССУМ) та оновлений «Словник української мови у 20 томах», публікацію якого розпочала Академія наук України у 2010 році.

16:39 12.01.2022

Чому діти не читають і що з цим робити: поради від дитячої письменниці Тетяни Стус

     Здається, що гаджети зайняли всю увагу школярів, і місця для книжок у дитячому світі не залишилось. Чи правда це, як підібрати вдалі книги для дітей різного віку та що робити, якщо дитина читала, а потім раптом перестала, розповідає дитяча письменниця та керівниця Лабораторії дитячого читання МАН Тетяна Стус.

09:06 31.12.2021

Експрес-уроки української мови Олександра Авраменка

Експрес-уроки української мови Олександра Авраменка можете переглянути, перейшовши за покликанням  Експрес-уроки української мови Олександра Авраменка | Інститут післядипломної освіти | м. Київ (kubg.edu.ua)

09:18 16.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень