A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 44621200-1 - Котли

Дата: 24.04.2024 11:57
Кількість переглядів: 3

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань:

Найменування замовника: Управління гуманітарної політики  Любешівської селищної ради  .

Категорія замовника: орган місцевого самоврядування;

Місцезнаходження замовника: 44201, Україна, Волинська область, смт. Любешів, вул. Незалежності, 53 ;

Ідентифікаційний код замовника в ЄДР:  – 42043220;

Назва предмета закупівліТвердопаливний котел з ручним завантаженням палива 150 кВт; Твердопаливний котел з ручним завантаженням палива 250 кВт»

 Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-04-23-006200-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Твердопаливний котел 150 кВт

 Котел повинен бути виготовлений з цільнотягнутої товстостінної (з товщиною стінки не менше3,5мм) котлової безшовної труби Ø 76 (інший діаметр не передбачається) марки В20 та листової сталі марки 09Г2С (товщиною не менше 6мм).

В конструкції котла зворотня вода повинна подаватися в найбільш нагріту частину теплообмінника.

Конструкція котла  виконана в одному газоплотному компактному блоці.

Двостадійне згоряння піролізного газу, з газифікацією палива на спеціалізованій решітці і широким діапазоном зміни первинного / вторинного піддувного повітря в залежності від виду палива і вмісту оксиду вуглецю (СО)

Велика водоохолоджувальна  шамотована камера згоряння, максимальний розмір дров: Ø100 мм, L = 850 мм, повинен дозволяти якісно виробляти димові гази з температурами 1000-1300Сº, в залежності від виду палива.

Пульт керування з термодатчиками – 1 комплект;

Набір кочегарного інвентарю – 1 комп.;

Вентилятор-1шт;

Чавунні колосники – 1компл.,

Обшива - 1компл.,

Керівництво з монтажу та експлуатації.

 

Твердопаливний котел 250 кВт

Котел повинен бути виготовлений з цільнотягнутої товстостінної (з товщиною стінки не менше3,5мм) котлової безшовної труби Ø 76 (інший діаметр не передбачається)марки В20 та листової сталі марки 09Г2С (товщиною не менше 6мм). На вказані марки сталі використані в виготовленні котла обов’язково надати сертифікати відповідності (якості).

В конструкції котла зворотня вода повинна подаватися в найбільш нагріту частину теплообмінника.

Конструкція котла  виконана в одному газоплотному компактному блоці.

Двостадійне згоряння піролізного газу, з газифікацією палива на спеціалізованій решітці і широким діапазоном зміни первинного / вторинного піддувного повітря в залежності від виду палива і вмісту оксиду вуглецю (СО)

Велика водоохолоджувальна  шамотована камера згоряння, максимальний розмір дров: Ø250 мм, L = 1100 мм, повинен дозволяти якісно виробляти димові гази з температурами 1000-1300Сº, в залежності від виду палива.

Пульт керування з термодатчиками – 1 комплект;

Набір кочегарного інвентарю – 1 комп.;

Вентилятор-2шт;

Чавунні колосники – 1компл.,

Обшива - 1компл.,

Керівництво з монтажу та експлуатації

Якість Товару - повинна повністю відповідати діючим в Україні державним стандартам та технічним умовам, встановленим для даного виду Товару, і підтверджуватись документами, передбаченими діючим законодавством:

технічний паспорт на виріб;

- Учасники закупівлі в складі своєї пропозиції повинні надати копію сертифікату відповідності, видану органом з оцінки відповідності, стосовно виробництва готової продукції (котлів), згідно технічного регламенту обладнання, що працює під тиском та який чинний на дату розкриття пропозицій Учасників.

- Учасники закупівлі в складі своєї пропозиції повинні надати копію сертифікатуекспертизи типу виробництва, видану органом з оцінки відповідності, стосовно виробництва котлів опалювальних твердопаливних водогрійних, згідно технічного регламенту обладнання, що працює під тиском та який чинний на дату розкриття пропозицій Учасників.

 

    -     авторизаційний лист наданий виробником та для постачальників, які не є виробниками товару дилерський договір на постачання відповідного товару;

     -     копія чинного на дату подання сертифікату ISO 9001:2015 на котли;

паспорт на котел;

Очікувана вартість предмета закупівлі: 680 900,00 грн., з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари та відповідає розміру бюджетного призначення.

  1. Процедура закупівлі:

Відкриті торги за особливостями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень