A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Формування ключових компетентностей як способу навчання учнів

Дата: 09.02.2024 10:37
Кількість переглядів: 11

Упровадження концепції НУШ та державних стандартів спонукає вчительство до оновлення підходів до організації освітнього процесу, адже важливим стає формування не лише знань, а й ключових компетентностей здобувачів освіти.

«Формування ключових компетентностей як способу навчання учнів» - на таку тему 08 лютого відбулося засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури ЗЗСО громади. Насамперед укотре пригадали особливості компетентнісного підходу на сучасному уроці в НУШ (Радкевич Л. А., директор ЦПРПП). Працюючи другий рік з учнями НУШ, учителі-словесники вже накопичили певний досвід. Тож про формування ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках, використання сучасних методів та прийомів у роботі розповіла Марчик Л. Ф., учитель ЗЗСО «Лахвичівська гімназія». Романюк Л. В., учитель ЗЗСО «Седлищенський ліцей», поділилася досвідом щодо використання інтерактивних вправ на уроках української мови та літератури. Своїм баченням і розумінням питання про використання інтерактивних вправ для формування ключових компетентностей учнів поділилася Нестерук Н. А., учитель ЗЗСО «Бірківський ліцей».

Крім того, у ході роботи проаналізували й особливості проведення виставки «Творчі сходинки педагогів Волині» у 2023-2024 н.р.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень