A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Відбувся тренінг на тему "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Дата: 23.01.2024 11:49
Кількість переглядів: 11

Кажуть, успішним є той учитель, який прийшов у школу за покликом душі. Бути учителем сучасним, цікавим для дітей – це теж праця, пошук, творчість, постійний процес самовдосконалення. Чудово, коли поряд із педагогом є люди, які надихають, мотивують, допомагають. Такими натхненниками та наставниками стали професійні тренери на чолі з Ларисою Мілентіївною Никитюк (ВІППО), які 20 січня провели тренінг з учителями 1-4 класів закладів освіти нашої громади.

Підвищення кваліфікації учителів 1-4 класів проводилося за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» в межах підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO і Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти i науки України та the LEGO Foundation. Зустріч була насиченою, змістовною, цікавою, позитивною, адже в ході роботи вчителі виконували різні вправи, які сприяють організації діяльнісного навчання учнів 1-4 класів. Використання відкритих завдань та запитань, досліди та спостереження, самостійний пошук рішень, командна взаємодія мотивують дітей  до вивчення навчальних предметів, відтак діяльнісний підхід є ефективним для опанування дитиною будь-якої теми не на поверхневому рівні, а на рівні усвідомлення.

Таким чином, класоводи, які свого часу стартували в плані впровадження концепції «Нова українська школа», продовжують наполегливо навчатися, адже на них щодня з нетерпінням чекають ДІТИ!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень