A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Безпекова освіта в умовах війни

Дата: 17.01.2024 12:29
Кількість переглядів: 7

12  січня  2024 року  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любешівської  селищної  ради  спільно з провідним інспектором  ВЗНЗ  К-Каширського  РУ ДСНС України у Волинській області Невірцем Р.І. був проведений семінар на тему: «Безпекова освіта в умовах війни». У ході  зустрічі фахівець ДСНС окреслив основні  питання, які в період  війни набули  особливої уваги: мінна безпека, алгоритм дій під час виявлення  вибухонебезпечних предметів, замінування закладів освіти,   профілактика  виникнення пожеж, попередження  про небезпечні метеорологічні  явища, безпека  дітей на льоду, на дорогах, правила поводження з електронагрівальними приладами.

 Руслан Іванович Невірець  відзначив, що у межах реалізації спільного всеукраїнського  проєкту Міносвіти і ДСНС на Волині відкрились 89 класів безпеки. До їх створення  долучились  рятувальники,  освітяни, співробітники поліції, органи місцевої влади, інші структури. У Любешівській громаді функціонує три класи.

Створення та функціонування класів безпеки сприяє систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

У ході зустрічі відбувся обмін думками та пропозиціями.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень