A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(М'ясо)

Дата: 09.01.2024 11:12
Кількість переглядів: 12

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

   Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, 44201, Україна, Волинська область, смт. Любешів, вул. Незалежності, 53, код ЄДРПОУ 42043220, категорія замовника: орган місцевого самоврядування.

08 січня 2024 рокуУправлінням  гуманітарної політики Любешівської селищної ради було оголошено закупівлю на  М'ясо яловичини І категорії без кістки охолоджене; М'ясо свинини І категорії без кістки охолоджене; Філе куряче охолоджене; Стегна курячі охолоджені на 2024 рік за унікальним номером UA-2024-01-08-005603-a за процедурою «відкриті торги» з особливостями передбаченими Постановою Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.2022 року з очікуваною вартістю 740 000,00 грн. за Дк 021:2015 15110000-2М’ясо  .

Очікувана потреба визначалася згідно даних 2024 року. Очікувана вартість закупівлі формувалася шляхом множення очікуваної потреби на середню ціну за одиницю товару, яка в свою чергу визначалася шляхом аналізу інформації розміщеної на офійціному веб-ресурсі Державної служби статистики. Технічними характеристиками і якісні характеристики  товару повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

- Якість товару повинна відповідати чинним вимогам Держстандартів ДСТУ та ТУ Постачальник гарантує якість товару, згідно медико-технічних  вимог, яка повинна  відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

«Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-15 зі змінами, «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 № 2402-ІІІ,  іншим нормативно-правовим актам, що регулюють суспільні відносини у цій сфері та відповідним  вимогам  державних  стандартів.

Товар повинен відповідати Постанові КМУ № 305 від 24 березня 2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; спільному наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України  17.04.2006  № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015: 15110000-2М’ясо , визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 740000,00 грн. Всього М'ясо яловичини І категорії без кістки охолоджене-221 кілограм; М'ясо свинини І категорії без кістки охолоджене - 1117кілограм; Філе куряче охолоджене-2431 кілограм; Стегна курячі охолоджені-176 кілограм.

Загальна очікувана вартість закупівлі

740 000.00 Гривня (з ПДВ).

Посилання на закупівлю https://www.dzo.com.ua/tenders/21823103 .

 ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування продукту

Одиниця виміру,

кількість

Характеристика

М’ясо яловичини

221 кг

М'ясо яловичини, охолоджене, повинно бути вкрите сухою блідо – червоною плівкою, на розрізі злегка вологе, але не липке. М’ясний сік прозорий, колір на розрізі віл світло – рожевого до темно – червоного. М'ясо охолоджене, без кісток, жил, грубих поверхневих плівок, пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Поверхня рівна не обвітрена. Колір яловичого жиру біло – жовтий. без великої кількості жиру. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

М’ясо свинини

 

1117 кг

Свіже м’ясо свинини охолоджене (тазостегнова частина без кістки) повинно бути без кістки, охолоджене з  температурою в товщині м’якоті від +4 до 0 °C. Товар не повинен мати згустків крові, залишків шкури, дефектів цілісності та ознак заморожувань/розморожувань, неприємного (гнилого або кислого) запаху. На поверхні не повинно бути залишків шкури, згустків крові та забруднень. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Зовнішній вигляд, запах і колір повинні бути притаманні даному виду сировини. М'ясо має червоний колір і м’яку консистенцію. На ярлику, який кладеться до ящика, повинна бути етикетка із зазначенням найменування та адреси підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів. Без ГМО.

Філе куряче

2431кг

Філе куряче охолоджене очищене (без шкірки та кісток), не ушкоджене, ціле, овальної форми з високими смаковими якостями, вітчизняного виробництва. Філе куряче повинно бути обезкровленим, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і інших сторонніх залишків. Філе куряче повинне поступати свіжим або охолодженим. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Стегна курчати

176 кг

Стегна курячі охолоджені повинні бути добре обезкровленими, з чистою шкірою, без залишків жира, без плям, синців, поривів, не пошкоджені Добре вимитими. Колір шкіри білувато-жовтий або блідо-жовтий, місцями з рожевим відтінком. Поверхня шкіри повинна бути сухою. Підшкірний жир білий, злегка жовтуватий або жовтий, без стороннього запаху. Запах характерний для даного виду птиці. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень