A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі«Сир твердий;Сир кисломолочний"

Дата: 05.01.2024 10:35
Кількість переглядів: 7

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

   Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, 44201, Україна, Волинська область, смт. Любешів, вул. Незалежності, 53, код ЄДРПОУ 42043220, категорія замовника: орган місцевого самоврядування.

04 січня 2024 року Управлінням  гуманітарної політики Любешівської селищної ради було оголошено закупівлю на «Сир твердий;Сир кисломолочний»  на 2024 рік за унікальним номером UA-2024-01-04-005876-a за процедурою «відкриті торги» з особливостями передбаченими Постановою Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.2022 року з очікуваною вартістю 419010,00 грн. за Дк 021:2015 15544000-3 - Твердий сир .

Очікувана потреба визначалася згідно даних 2024 року. Очікувана вартість закупівлі формувалася шляхом множення очікуваної потреби на середню ціну за одиницю товару, яка в свою чергу визначалася шляхом аналізу інформації розміщеної на офійціному веб-ресурсі Державної служби статистики. Технічними характеристиками і якісні характеристики  товару повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

Закону України від 23.12.1997 року № 771/97 - ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зі змінами; Закону України від 15 січня 2015 року № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»; Закону України «Про дитяче харчування»; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»;постанові КМУ № 305 від 24 березня 2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; спільному наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України  17.04.2006  № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України № 620/563 від 15.08.2006 року «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015: 15544000-3 - Твердий сир «Сир твердий;Сир кисломолочний»   , визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 419010,00 грн. Всього Сир твердий-416 кілограм; Сир кисломолочний-1923 кілограм.

Загальна очікувана вартість закупівлі

419 010.00 Гривня (з ПДВ).

Посилання на закупівлю https://www.dzo.com.ua/tenders/21807473 .

 ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:

1. Строки постачання: до 31.12.2024 року.

2.Технічні вимоги:

- Постачання товару здійснюєтьсяне рідшеніж 3 (трьох) разів на тиждень (крім вихідних та святкових днів).

- термін придатності предмету закупівлі повинен складати на момент поставки не менше 70% від строку зберігання, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару абона етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. У разі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам.

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Опис товару та його відповідність нормативним документам

Уміст жиру

(не менше)

Технічні вимоги

1

Сир твердий

кг

416

ДСТУ 4421:2005

50 %

 

Спеціалізованим транспортом постачальника.

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Дозволено незначні відбитки перфорації на поверхні сиру. Запах і смак: специфічний сирний, без сторонніх при смаків і запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації. Консистенція: тіло пластичне, ніжне однорідне, злегка крихке. Малюнок на розрізі: вічка круглої, овальної чи довільної форми. Дозволено відсутність малюнка, наявність невеликих пустот. Колір: однорідний за всією масою, від білого до жовтого. Форми головки сиру: бруски, циліндри, сфери тощо. Головки сиру пакують у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покривають парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами або матеріалами закордонного виробництва за наявності дозволу центрального органу виконавчої влади з питань охорони здоров’я України. Можливе пакування сирів порційним (бруски, сектори) нарізанням у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування. Фасування: від  0,2 кг до 3 кг.

На упаковці кожного шматка має бути все необхідне маркування з чітко зазначеним кінцевим строком споживання (вжити до).

    Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

2

Сир кисломолочний

кг

1923

ДСТУ 4554:2006

9 %

Спеціалізованим транспортом постачальника.

М'який сир кисломолочний не менше 9% жирності повинен бути свіжим. Консистенція та зовнішній вигляд – м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак та запах – характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Упаковка без механічних ушкоджень. Фасування: від 0,350 кг до 5 кг.,

Маркування повинно містити назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100г. продукту. Якість товару повинна відповідати діючим стандартам України ДСТУ

Вміст цукру на 100 г/мл готового продукту не більше 10 г. згідно наказу Міністерства Охорони Здоров’я України від 25.09.2020 року № 2205 «Про затвердження санітарного регламенту для закладі загальної середньої освіти» .

Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень