ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(Масло вершкове)
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, 44201, Україна, Волинська область, смт. Любешів, вул. Незалежності, 53, код ЄДРПОУ 42043220, категорія замовника: орган місцевого самоврядування.
04 січня 2024 року Управлінням гуманітарної політики Любешівської селищної ради було оголошено закупівлю на «Масло вершкове» на 2024 рік за унікальним номером UA-2024-01-04-005599-a за процедурою «відкриті торги» з особливостями передбаченими Постановою Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.2022 року з очікуваною вартістю 202500,00 грн. за Дк 021:2015 15530000-2 - Вершкове масло .
Очікувана потреба визначалася згідно даних 2024 року. Очікувана вартість закупівлі формувалася шляхом множення очікуваної потреби на середню ціну за одиницю товару, яка в свою чергу визначалася шляхом аналізу інформації розміщеної на офійціному веб-ресурсі Державної служби статистики. Технічними характеристиками і якісні характеристики товару повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:
Закону України від 23.12.1997 року № 771/97 - ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зі змінами; Закону України від 15 січня 2015 року № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»; Закону України «Про дитяче харчування»; Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 «Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти»;постанові КМУ № 305 від 24 березня 2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; спільному наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України 17.04.2006 № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України № 620/563 від 15.08.2006 року «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».
Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015: 15530000-2 - Вершкове масло «Масло вершкове», визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 202 500,00 грн. Всього 562 кілограм.
Загальна очікувана вартість закупівлі |
202500.00 Гривня (з ПДВ). |
Посилання на закупівлю https://www.dzo.com.ua/tenders/21807213 .
ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:
1. Строки постачання: до 31.12.2024 року.
2.Технічні вимоги:
- Постачання товару здійснюєтьсяне рідшеніж 3 (трьох) разів на тиждень (крім вихідних та святкових днів).
- термін придатності предмету закупівлі повинен складати на момент поставки не менше 70% від строку зберігання, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару абона етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. У разі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристика.
ЯКІСНІ ВИМОГИ:
№ |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість |
Опис товару та його відповідність нормативним документам |
Уміст жиру (не менше) |
Технічні вимоги |
1 |
Масло вершкове |
кг |
562 |
ДСТУ 4399:2005 |
72,5 % |
Спеціалізованим транспортом постачальника. Фасування – вагове, в гофроящику по 5,10,20 кг. Умови та термін зберігання: при відносній вологості повітря не більше 80% та – при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – не більше 3 місяці; – при температурі від мінус 6°С до мінус 11°С включно – не більше 9 місяців; – при температурі від мінус 12°С до мінус 18°С включно – небільше 12 місяців. |