A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів

Дата: 18.12.2023 10:37
Кількість переглядів: 10

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

   Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:УПРАВЛІННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ПОЛІТИКИ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, 44201, Україна, Волинська область, смт. Любешів, вул. Незалежності, 53, код ЄДРПОУ 42043220, категорія замовника: орган місцевого самоврядування.

   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги доступу до мережі інтернет (ДК 021:2015 72410000-7 «Послуги провайдерів») (6 лотів ):

Лот 1. Послуги доступу до мережі Інтернет для ЗЗСО " Березичівський ліцей;ЗЗСО " Новоберезичівська початкова школа"

Лот 2. Послуги доступу до мережі Інтернет для :1)ЗЗСО " Великокурінський ліцей",2)ЗЗСО " Гірківський ліцей",3)ЗЗСО "Деревківський ліцей",4)ЗЗСО "В'язівненська гімназія",5)ЗЗСО "Мукошинська гімназія",6)ЗЗСО "Угриничівська гімназія",7)ЗЗСО "Цирська гімназія",8)ЗЗСО "Прохідська початкова школа",9)ЗЗСО "Лахвичівська гімназія"10)ЗЗСО "Любешівськоволянська гімназія"11)Деревківський ЗДО

Лот 3. Послуги доступу до мережі Інтернет для :1)ЗДО №1 Любешівської селищної ради;2)БДЮТ Любешівської селищної ради;ІРЦ Любешівської селищної ради;4)Школа естетичного виховання(музична школа);5)УГП;6)Публічна бібліотека;7)Центр культури та дозвілля

Лот 4. Послуги доступу до мережі Інтернет для:1)ОЗЗСО "Люб'язівський ліцей",2)філія опорного закладу "Хоцунська гімназія",3)ЗЗСО "Беререзновільська гімназія"4)ЗЗСО "Дольська гімназія",5)ЗЗСО "Лобненська гімназія",6)Витульська початкова школа;7)ЗЗСО "Рудківська початкова школа"

Лот5. ЗДО с.Седлище;ЗДО с.В.Курінь;ЗДО с.Бихів;ЗДО с.Підкормілля

Лот 6. ЗДО С.БІРКИ;ЗДО С.ЗАЛІЗНИЦЯ;ЗДО С.Л.ВОЛЯ;ЗДО С.ЦИР

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-17-001179-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:   300140,00 грн. (Триста тисяч сто сорок грн. 00 коп.) з ПДВ.  Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі та на підставі бюджетного запиту на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. 

Вимоги до предмета закупівлі:

1. Забезпечення доступу до мережі Інтернет без обмеження трафіку.

2.Гарантована швидкість доступу до мережі Інтернет.

3.Обсяги передачі інформації  - необмежено.

4.Пропускна здатність (у відсотках)- 99%. Послуга надається на основі волоконно-оптичної мережі. Технологія підключення x-PON – Ethernet .

5.Рівень доступності послуги (у відсотках) – 95% - 99%

 Порядок надання Послуг:

            У разі відсутності Послуг без поважних причин або зниженні до неприпустимих значень показників якості Послуг, Абонент надає Оператору (Учаснику) заявку на відновлення надання Послуг. У разі відсутності Послуг протягом доби із зафіксованого моменту подання Абонентом відповідної заявки, плата за весь період відсутності Послуг не нараховується.

На вимогу Абонента Оператор (Учасник) має надавати інформацію про режим роботи підприємства Оператора (Учасника), умови та порядок надання основних та додаткових послуг, тарифні плани та про перелік сертифікованого обладнання, яке можна підключати до телекомунікаційної мережі загального користування.

У разі виникнення аварійної ситуації, що призвела до перерви надання Послуг, Оператор (Учасник) гарантує забезпечити час реакції на ситуацію, що виникла не більш ніж 1 години та відновлення надання послуг не пізніше ніж за 1 доби з моменту надходження інформації від Абонента. Технічна допомога здійснюється впродовж робочих днів та відповідно до графіку роботи Замовника. 

У випадку необхідності заміни мережевого обладнання, вартість робіт із заміни і вартість нового обладнання сплачується переможцем одноосібно і не підлягає відшкодуванню Замовником.

 В очікувану вартість Послуги включено ціну підключення, абонплату за доступ до мережі Інтернет.

 Строк надання Послуги: до 31.12.2024 р.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень