A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 09110000-3 – "Тверде паливо"

Дата: 01.12.2023 15:42
Кількість переглядів: 16

Обгрунтування

 Технічних та якісних характеристик за предметом закупівлі Торфобрикет (код за Є3C ДК 021:2015:09110000Тверде паливо) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови KMУ№710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприсмців та громадських формувань, його категорія: найменування замовника: Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради місцезнаходження замовника: Україна,44201,вул. Незалежності,53 смт. Любешів,Камінь-Каширського району, Волинської області, Україна ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань : 42043220 категорія замовника: юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціями та ïx об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади, якщо така діяльність не здійснюсться на промисловій чи комерційній основі.
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатись стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) за наявності): Торфобрикет (код за Є3C ДК 021:2015:09110000-3 Тверде паливо)
  3. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-11-29-019440-a посилання на закупівлю https://www.dzo.com.ua/tenders/21314688
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб ЗДО, ЗЗСО та відділів Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, норм та стандартів зазначених законодавством України, відповідно до «ДСТУ 2042-92 Брикети торф”яні на комунально-побутові потреби. Технічні умови та вимоги встановлених тендерною документацією. Кількісною характеристикою є обсяг споживання торфобрикету за календарний рік та норми витрати твердого палива. Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності ЗДО,ЗЗСО та відділів Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, розрахований шляхом врахування даних щодо використання твердого палива за минулі роки та становить 314 тонн для забезпечення опалювального періоду. Норми витрат твердого палива залежать від типу та марки котлів та визначені міжгалузевими нормами витрат палива для опалення котлів, які експлуатуються в Україні затверджені наказом Державного комітету України з енергозбереження від 07.05.2001 року №46. За одиницю виміру кількості торфобрикету приймасться тонна. Термін постачання до 31.12.2023 року.
  5. Обгрунтування бюджетного призначення: виходячи з розрахункової потреби ЗДО,ЗЗСО та відділів Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради.
  6. Очікувана вартість предмету закупівлі: 1080160  грн.00коп. з ПДВ.
  7. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі обумовлена аналізом споживання торфобрикету за календарний рік та методом порівняння ринкових цін відповідно до методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275 . Розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників торфобрикету на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. До ціни торфобрикету включена вартість торфобрикету,   завантажувально-розвантажувальні роботи та всі визначені законодавством податки та збори.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень