A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі М’ясо (свинина,яловичина,курятини) (ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо)

Дата: 03.10.2023 15:17
Кількість переглядів: 17

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі Мясо (свинина,яловичина,курятини) (ДК 021:2015: 15110000-2  - Мясо) (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування замовника: Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради .

1.1 Місцезнаходження замовника: 44201, Україна, Волинська область, вул. Незалежності, 53, смт. Любешів, Камінь Каширський район, Волинської області.

 

 1.2 Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 42043220

 

1.3 Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»

 

 2.   Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Мясо(свинина,яловичина,курятини) (ДК 021:2015: 15110000-2  - Мясо)

 

3. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги (з особливостями) , UA-2023-10-02-012240-a

  

4.Строк  (термін)  поставки  (передачі) товару: частинами протягом року до 31 грудня 2023 року, згідно заявок Замовника у строк, що не перевищує 3 (три) календарні дні з моменту отримання заявки Постачальником.

 

              Відповідно до плану закупівель Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради на 2023 рік наявна потреба у закупівлі продуктів харчування згідно КЕКВ 2230 код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо становить -  1927 кг.

          Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати наступним вимогам:

 

Найменування продукту

Одиниця виміру,

кількість

Характеристика

М’ясо свинини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

323 кг

Свіже м’ясо свинини охолоджене (тазостегнова частина без кістки) повинно бути без кістки, охолоджене з  температурою в товщині м’якоті від +4 до 0 °C. Товар не повинен мати згустків крові, залишків шкури, дефектів цілісності та ознак заморожувань/розморожувань, неприємного (гнилого або кислого) запаху. На поверхні не повинно бути залишків шкури, згустків крові та забруднень. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Зовнішній вигляд, запах і колір повинні бути притаманні даному виду сировини. М'ясо має червоний колір і м’яку консистенцію. На ярлику, який кладеться до ящика, повинна бути етикетка із зазначенням найменування та адреси підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів. Без ГМО.

М’ясо яловичини

 

 

 

 

 

 

120 кг

М'ясо яловичини, охолоджене, повинно бути вкрите сухою блідо – червоною плівкою, на розрізі злегка вологе, але не липке. М’ясний сік прозорий, колір на розрізі віл світло – рожевого до темно – червоного. М'ясо охолоджене, без кісток, жил, грубих поверхневих плівок, пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Поверхня рівна не обвітрена. Колір яловичого жиру біло – жовтий. без великої кількості жиру. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Філе куряче

 

 

 

 

 

 

 

1330 кг

Філе куряче охолоджене очищене (без шкірки та кісток), не ушкоджене, ціле, овальної форми з високими смаковими якостями, вітчизняного виробництва. Філе куряче повинно бути обезкровленим, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і інших сторонніх залишків. Філе куряче повинне поступати свіжим або охолодженим. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Стегна курчати

154 кг

Стегна курячі охолоджені повинні бути добре обезкровленими, з чистою шкірою, без залишків жира, без плям, синців, поривів, не пошкоджені Добре вимитими. Колір шкіри білувато-жовтий або блідо-жовтий, місцями з рожевим відтінком. Поверхня шкіри повинна бути сухою. Підшкірний жир білий, злегка жовтуватий або жовтий, без стороннього запаху. Запах характерний для даного виду птиці. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку.

 

                                                                   ПЕРЕЛІК

 Дошкільних навчальних закладів для постачання продуктів харчування

1.ЗДО с.Любешівська Воля

2.ЗДО с.Великий Курінь

3.ЗДО с.Залізниця

4.ЗДО с. смт Любешів(ЗДО№1)

5.ЗДО с.Підкормілля

6.ЗДО с.Деревок

7.ЗДО с.Березичі

8.ЗДО с.Бірки

9.ЗДО с.Судче

10.ЗДО с.Проходи

4. Очікувана вартість закупівліпо  даному предмету складає  351 595,00 грн.  00 коп.) з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно до рекомендацій Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» шляхом порівняння ринкових цін очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, а також аналізу обсягів та інформації про аналогічні закупівлі розміщені на сайті https://www.dzo.com.ua/tenders/20600316.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень