A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Вітаємо переможця І туру Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

Дата: 01.02.2023 09:05
Кількість переглядів: 41

Вітаємо переможця І туру Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»

 

     З метою розвитку музейної справи  в закладах освіти, виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, визначення кращих екскурсоводів музеїв 26 січня 2023 року у комунальному закладі «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» проведено І тур Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

 

    На підставі висновків журі визнано переможцем І туру Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» Денисюка Дмитра, учня 7 класу ЗЗСО «Бірківський ліцей» (номінація «Краєзнавчі музеї»).

   Денисюк Дмитро отримав  почесні нагороди від  управління освіти і науки облдержадміністрації. Керівника  Семенюка  Богдана Івановича нагороджено грамотою Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради.

    Щиро вітаємо учня та керівника з гідною перемогою! Бажаємо творчого натхнення та успіхів у ІІ турі Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу», який заплановано провести у березні на Киівщині.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень