A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Крокуємо разом: від тривожності до успіху

Дата: 23.12.2022 13:54
Кількість переглядів: 28

 

Війна внесла суттєві корективи в особисте і професійне життя кожного, змусила змінити пріоритети, переглянути цінності. Втрата відчуття безпеки, стабільності, упевненості в завтрашньому дні стала причиною сильного стресу, тривале перебування в якому може призвести до важких наслідків і в дітей, і в дорослих. Педагог, працюючи в нинішніх умовах (в основному онлайн), насамперед піклується про психологічний стан учнів, рідних, але вчителеві важливо піклуватися і про власний емоційний стан.

З цієї причини 22 грудня директором Центру ПРПП Радкевич Л. А. для педагогічних працівників закладів освіти було проведено психолого-педагогічний вебінар з елементами тренінгу «Крокуємо разом: від тривожності до успіху», під час якого було проведено вправи на позитивне налаштування учасників заходу з метою підвищення стресостійкості, саморегуляції (Радкевич Л. А., директор ЦПРПП), отримали рекомендації, як знизити тривожність, напругу в умовах воєнного стану (Матвійчук М.М., практичний психолог ЗЗСО «Залаззівський ліцей»). Мирна Т. В., практичний психолог ЗЗСО «Судченський ліцей», розповіла про психосоматику та порекомендувала, як вистояти й відновитися під час війни, та провела вправу на подолання негативних емоцій.

Маємо налаштовуватися на позитивне мислення, вчимося контролювати та коригувати свої емоції задля себе та тих, хто живе й працює поруч.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень