A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Як уникнути емоційного вигорання та професійної деформації? Семінар-тренінг

Дата: 20.05.2022 08:26
Кількість переглядів: 39

     Як уникнути  емоційного вигорання  та професійних деформацій в сучасних умовах, виробити стратегії та знайти внутрішній ресурс для подолання стресів та тривожних станів? Саме такі важливі проблемні питання піднімалися на  семінарі-тренінгу, який було проведено  18 травня в онлайн-форматі для  працівників психологічних служб ЗЗСО, ЗДО Любешівської територіальної громади.

       Завідувач відділу практичної  психології та соціальної роботи Світлана Андрейчин ВІППО та  старший викладач кафедри педагогіки та психології  ВІППО Лариса Турчина майстерно поєднали теоретичний ілюстрований матеріал з ефективними практичними вправами і вдалими прикладами, надихали та мотивували практичних психологів та соціальних педагогів до професійного і особистісного розвитку. Кожен учасник онлайн зустрічі був не просто слухачем, а отримав безцінний багаж знань і практичних навичок для формування стресостійкості в кризових умовах.

       Зустріч була змістовною, продуктивною та своєчасною, сприяла стабілізації емоційного стану педагогічних працівників. Про отримані позитивні емоції свідчили  численні відгуки учасників наприкінці семінару-тренінгу.

Психолог Центру  ПРПП Надія Крат висловила  щиру вдячність Світлані Андрейчин та Ларисі Турчиній за плідну конструктивну роботу і теплу атмосферу.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень