A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Онлайн-консультування для практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО, ЗДО

Дата: 02.11.2021 17:52
Кількість переглядів: 113

 

               02 листопада 2021 року на виконання запитів проведено онлайн-консультування для практичних психологів та соціальних педагогів закладів дошкільної та загальної середньої освіти у рамках участі в І  етапі  Всеукраїнського конкурсу авторських програм  «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми».

             Психологиня ЦПРПП  Надія Крат акцентувала увагу фахівців служби  на дотриманні вимог Положення  про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі». В ході консультування детально і послідовно розглянуто повний комплект матеріалів, який необхідно подати учасникам у вказаний термін оргкомітету І етапу конкурсу. Практичні психологи та соціальні педагоги Матвійчук Марія, Турко Руслана, Раковець Оксана, Ланевич Ірина, переможці та лауреати даного конкурсу в номінаціях «Профілактичні програми» та «Розвивальні програми», поділилися досвідом, висловили міркування щодо виявлення та поширення кращого досвіду, підвищення професійної компетентності працівників психологічної служби.

            На завершення зустрічі керівник професійної спільноти соціальних педагогів Шпанчук Надія висловила думку, що участь у фахових конкурсах є найбільш ефективною формою розкриття рівня професіоналізму і творчого потенціалу педагогічних працівників.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень