A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Любешівської селищної ради

Консультація психологині "Стрес-менеджмент у діяльності педагога НУШ"

Дата: 16.09.2021 12:09
Кількість переглядів: 69

 

Педагогічна діяльність вчителя пов’язана з підвищеним нервово-емоційним та інтелектуальним навантаженням (п 1.8. Професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти», «Вчитель з початкової освіти»).

15 вересня 2021 року на запит педагогічних працівників в онлайн-режимі проведено консультування вчителів початкових класів, у ході якого було обговорено питання «Стрес-менеджмент у діяльності педагога НУШ».

Надія Крат, психологиня Центру професійного розвитку педагогічних працівників, розкрила теоретичні та практичні аспекти теми. Педагогічні працівники  поглибили знання про стрес, зокрема детально  розглянули стресори в педагогічній діяльності, що викликають нервові стани у вчителів, стадії та ознаки стресу, види стресу. В ході зустрічі вчителі опанували стратегії «Як управляти собою і своєю поведінкою безпосередньо в момент стресу», засвоїли методи виявлення рівня стресу, оволоділи здатністю практично застосовувати різноманітні техніки подолання негативних наслідків стресових ситуацій.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень